Despre noi

S.C. Three Wings S.R.L. a luat nastere in 2011 ca urmare a deciziei de a investi în energie verde produsă de turbine eoliene. In consecinta, am reuşit să dezvoltăm si sa construim centrala electrica eoliana CEE Slobozia Conachi cu 2 MW putere instalată si am obtinut licenta de producator.

Centrala Electrică Eoliană Slobozia Conachi este destinată producerii de energie electrica pe baza energiei cinetice a vantului, ca resursa naturala regenerabila si nepoluanta si furnizarea de energie electrică la consumatori, prin intermediul retelei electrice de distribuţie (R.E.D.) apartinand S.C. Electrica Distributie Muntenia Nord.

In 2014, S.C. Three Wings S.R.L. a obtinut licenta de furnizare si si-a extins activitatea prin infiintarea departamentului de furnizare energie electrica sub denumirea Next Energy Furnizare si a Departamentului de Trading energiei electrica.

Obiectivele noastre sunt:

Compania noastră respectă cele mai înalte standarde de calitate, fiind certificată ISO (Certificat ISO 9001-2008 Certificat ISO 14001-2005 Certificat ISO 18001-2008)