Cum să devii client Next Energy Furnizare

Obiectivul Next Energy consta  in asigurarea satisfactiei depline a consumatorilor finali, prin:

Pentru a deveni client Next Energy puteti solicita o oferta standard pe adresa de e-mail furnizare@nextenergy.ro  sau apeland numarul de telefon 021 316 44 00 unde veti afla informatiile necesare cu privire la primirea unei oferte si a procesului de semnare a unui contract de furnizare.

CE PRESUPUNE SCHIMBAREA FURNIZORULUI ACTUAL?

In afara procedurii propriu-zise de schimbare a furnizorului, este imperios necesar sa analizati cateva clauze existente in contractele standard de furnizare. Aceste clauze se refera, de regula, la urmatoarele aspecte:

O data ce cunoasteti toate aceste detalii veti putea lua o decizie informata, in cunostinta de cauza, cu privire la schimbarea furnizorului de energie electrica.

Procesul de schimbare a furnizorului se bazeaza pe cateva etape simple si intuitive. Mai exact, este vorba despre:

De asemenea, puteti consulta ghidul alegerii furnizorului de energie conform ordinului ANRE 88/2009 cu modificările şi completările ulterioare si ordinului ANRE 14/2011.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii suplimentare, trimiteti-ne intrebarea dumneavoastra la adresa de email furnizare@nextenergy.ro numarul de telefon: 021 316 44 00, Fax: 021 316 44 96.  
Promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp cu putinta!